全国の支部ブログ

感動的な交流と話し合う大切さ

11月5日、私たちは昨年に引き続き、東洋大学白山キャンパスのホームカミングデーに出かけてきました。

その後、偶然、校内で出会った神奈川県支部近隣の校友会支部の皆さんと、寿司居酒屋「杉玉」巣鴨店で軽く飲食しました。
私は初めて入店しましたが、ガチャポンのような器に入ったポテトサラダ、トロトロのカニクリームコロッケ、鉄火巻きなど、美味しいメニューに、生搾りレモンサワーを2杯飲みました。

なによりも、近隣支部の皆様と対面で交流、お話しできたことで、私はたくさんの学びがありました。
ありがとうございました。これからもよろしくお願いいたします。

〈宮崎 S52 中国哲学科卒業〉

On November 5, after Toyo University’s Homecoming Day, I had a light meal at Sugitama Sugamo with members of the nearby Kanagawa Prefecture Alumni Association chapter.

It was my first time to visit the restaurant, and I enjoyed a delicious menu that included potato salad in a gachapon-like bowl, tender crab cream croquettes, and tekkamaki, as well as two glasses of fresh-squeezed lemon sour.

Above all, I learned a lot from the opportunity to interact and talk face-to-face with everyone from neighboring chapters.
Thank you very much. We look forward to working with you in the future.

Miyazaki, S52, B.A. Chinese Philosophy

 

 

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